onsdag den 12. marts 2014

Sunde kanelsnegle uden sukker og mel


Dej:
6 æg
3 dl skyr
100 g mandelmel
3 tsk. bagepulver
1½ dl HUSK frøskaller
2 spsk kunstigt sødemiddel (det som mængdemæssigt svarer til 2 spsk alm sukker)
1 nip salt

Kanelcreme:
100g kokosolie
4 spsk akaciehonning
1 moden banan
4 spsk kanel

Rør æg og skyr hurtigt sammen med en elpisker. Tilsæt de tørre ingredienser og pisk dejen godt igennem. Lad dejen hvile ca. 10min.
Imens laves kanelcremen. Blend alle ingredienser med en stavblender.
Læg et stykke bagepapir på bordet og gør overfladen våd med lidt vand. Klask dejen ud på bagepapiret. Med våde hænder fordeler du dejen til en firkant. Forbag dejen i 5 minutter, således at den er fast nok til at kunne rulles. Fordel nu kanelcremen over hele dejen, og rul den sammen til en roulade. Skæres i 20 små stykker (dyp evt. Kniven i lidt vand, hvis dejen klistrer lidt), og lægges i en muffinsform.
Sneglene bages i 15 minutter ved 200 grader. VELBEKOMME! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar