fredag den 15. februar 2013

Rosenkål og æble salat

Jeg veeed, at det måske lyder en smule klamt. Men det smager fuldstændigt fantastisk, så jeg tænkte, at jeg blev nødt til at dele opskriften med verden!

Det du skal bruge er:
- En pose rosenkål
- 3 store æbler (gerne røde)
- En kvart liter piskefløde
- Eddike
- Sukker

How to:
Man starter med at fjerne de "slappe" blade fra alle rosenkålene.
Derefter skyller man rosenkålene godt.
Så skærer du dem ud i tynde skriver, på samme måde som man ville gøre med et løg, og derefter kommer du de skiveskårende rosenkål op i en stor skål.
Så tager du et rivejern, og river de 3 æbler, med skrald. De revne æbler putter du ned i skålen, til rosenkålene.
Så hælder du fløden, en spiseskefuld eddike og 2 spiseskefulde sukker i en skål, og pisker det, indtil det har en konsistens du er tilfreds med. (Jeg vil gerne have at den er lidt midtimellem, sådan at den ikke er helt fast)
Så hælder du fløde-dressingen ud over æblerne og rosenkålene, og rører det stille og roligt sammen.

Og voila, så har du en fantastisk salat! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar