onsdag den 13. februar 2013

Man må godt råbe LÅÅÅRD

Når man glider i sit eget badevand, nøgen, dog når at redde faldet, men i forsøget på ikke at ligne en hvalros, lige får tyret foden ind i dørkarmen. Foden er nu ret øm.

Når man, fredag morgen, skal til møde på rådhuset, og man selv mener at man er i god tid, hvor man så går udenfor og opdager at ens cykel er flad, og derfor er nødt til at tage offentligt transport, som tager over det dobbelte tid som en cykeltur ville. Resultatet af det, er at man kommer for sent til det møde man var i god tid til.

Når man prøver på at finde perfekt gave til lillebror på nettet, men man så opdager at DER IKKE ER NOGET SOM HELST FEDT PÅ NETTET.

Når man skide gerne vil skrive en masse gode blogindlæg om ens dysfunktionelle liv og meget forvirrende tanker, men så ikke kan få skrevet noget, og derfor bruger en masse tid på Spotify.

Når man opdager, at nogen man VED er psykopater, faktisk er blevet forældre, sådan natten over.

Når man opdager, at man har smidt sit armbånd til fitness væk, og derfor må bruge penge på et nyt.

Når man får at vide, af fremmed, middelaldrende, grim kvinde, på cykel, at man er en luder og en smatso, fordi man tidligere havde overhalet hende, men nu kører langsomt.

Når man sidder lige så stille og læser i sin seng, og kan høre at ens nabo har, noget der lyder som, et orgie (og at hun helt sikkert faker!).

Når højdepunktet på ens uge, indtil videre, har være at der er tilbud på Knorr Lasagne til 12 kr i Kvickly..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar